Blommors förgänglighet och lite annat

.
.
Påsken är slut och alla vackra blommor som förgyllt vårt hus sjunger på sista versen! Tulpanerna jag köpte på torget är slut och jag kan inte säga att de åldrades med värdighet!
.
..
.
Men det har dessa tulpaner, som mellantjejen kom hem med, verkligen gjort! De är nästan som vackrast just nu! En speciell sort som är har många kronblad och faktiskt påminner om pioner!
.
..
.
”Björkriset” som inhämtades under en strapatsrik skogspromenad, med Lillan och vovven, visade sig vara något helt annat än just björkris… En salig blandning av olika trädarter var det visst som fick följa med in till oss!
.
..
.

Måste bara visa den här söta bilden!
Det verkar som om mitt älskade lilla ”blötdjur” ser fram mot den kommande badsäsongen, eller vad tycker ni?!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jo, det är väl tyvärr så med tulpaner att det är lite som att köpa grisen i säcken. Man vet inte alltid vad man får. Jag har hittat en blomsterbutik som alltid håller väldigt hög klass och då blir det där jag köper dem numera.Vilken underbar bild på er lilla tjej! 🙂 Precis en sådan bild som riskerar att hamna på en studentskylt en dag. 😉 Förhoppningsvis blir det en fin sommar så att hon får möjlighet att använda cyklopglasögonen mycket. :)Sköt om er och ha en härlig dag!Kram Lotta

Gilla

Fniss hon ser ju bara fööör go ut i cyklopet.Visst känns det tråkigt hur snabbt de sköna tulpanerna ger upp. Men håller med dig de du hade var riktigt snygga även halv vissna. Måste ta mig en tur till plantskolan och köpa mig lite uteväxter jag med. Ha en fin kvällkram Lina

Gilla

Lotta: Ja det är lurigt det där med blommor…Vi håller tummarna sten hårt att vi får en fin sommar, det är vi värda efter den här vintern!Lina: Visst är det härligt att handla växter! I love it!Sköt om er!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: