Barn gör som vuxna gör…

.
.
Lillan är så otroligt söt, trots att hon är så liten vill hon hela tiden göra det jag gör! Om jag krattar så skall hon kratta, om jag gräver i en rabatt så är hon där med sina små händer och gräver och skall jag rasta hunden så vill hon göra detsamma! Nu är vår hund ”way too” stark för att hon skall kunna hålla henne, så den lilla plastvovven passar den lilla damen bättre (dock ej utan protester…)!
.
..
.
Det är inte bara mamma hon härmar, hon har två storasystrar också, och de hoppar på studsmattan! Självklart skall Lillan då göra detsamma! När mamma håller i kan hon faktiskt hoppa högt! Det ser ut som om hon står på kanten men no, no, no den lilla snorpan är högt upp i luften!
.
.
.
.

Apropå mitt gamla inlägg om att vi har olika klimatzoner på vår tomt!
Så här långt har våren kommit på framsidan, imorgon får ni se hur det ser ut på baksidan!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Pl: Dotterns blogginsats?! Førstår inte vad du menar??? Hon ær ju ytterst delaktig i det mesta jag gør æven bloggandet! Har du inte sett att det slinker in lite onødiga bokstæver hær och dær ibland!!!Lotta: Visst ær den gullig! Den lilla plastvovven har skramlat runt hela vår udde idag!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: