Konsten att gå i klackskor!

.
.

Godafton!

.
Oj vad sent det blev ikväll innan Lillan var i säng och jag fick en stund över för mig själv! Skulle ha fixat ”Helgmiddag på Udden” idag men tyvärr hann jag inte med det. Snor ihop den planerade maträtten imorgon förmiddag istället! Kika in efter lunch!
.
Idag kom mina high heels från Jimmy Choo! Wow vad snygga de var, de motsvarade verkligen mina förväntningar! Bara sååå snygga och helt oanvända som utlovat! So far so good… Det är nu det stora problemet börjar… HUR FASIKEN GÅR MAN I DEM??? Någon speciell teknik eller? Här blir det övning vill jag lova för just nu kan man knappt hålla sig för skratt!
.

Kommer ni ihåg den här killen?

.
.
.
.
Alla ni som är föda på 70-talet gör det garanterat, och för er som inte gör det vill jag presentera: Ragnar, farbrorn som inte vill va’ stor! Följ länken och kolla in stilen på Ragnar som liten, så får ni en hint om hur det ser ut när jag stolpar omkring på 11-12 cm höga klackar!

…………….
.
Men Hello! Charlotte Perelli gör det, Victoria Beckham gör det och ta mig tusan gör inte Lill Babs det också, då skall väl jag också kunna lära mig att gå coolt i styltorna!
.
.
.
.

Att gå som Ragnar eller dansa som Tina Turner vinner man inga stilpoäng på!
.
Natti, natti!
.
*
.
Psst. Jag skriver alltid en kommentar tillbaka om du lämnar en till mig, så glöm inte att kika tillbaka in i kommentarsfältet för att ta del av det jag skrivit till dig!

.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Sktsnygga Helena! Ha dom på jobbet nästa gång, blir bra träning i fönsterkorridoren, nästan som Catwalk!! blir succe!! Ha en bra helg!PS. jag är ledig helgen efter Påsk, hur har du det då? ses onsd.el.torsd kanske??

Gilla

Fire barn…: Du har så rätt! Mysbyxor och high heels är en oslagbar kombo när man har småbarn!Mamma muh: Klackskorna skulle vara en succé på jobbet, men hello är inte du opsyrra??? Du borde vara livrädd för basiluskerna som kryper ut mellan remmarna!!!Tant Åsa: Det kanske är pga golven som jag går som Ragnar, får ta och gå lite ute på plattorna så man kan sätta i klackarna ordentligt!En mysig helg önskar jag er!

Gilla

Sicka snyggingar!! Bara att öva nu då 😉 För som Ragnar funkar det ju knappast att lunka fram i din superoutfit på bröllpet, hihihi Lycka till, du kommer klara det galant!Kram, Bella

Gilla

Hej!Kanonsnygga skor!Har en vän som är modell och gått mkt visningar i rysligt höga klackar. Hon tipsade mig att man ska sätta i tårna före hälen när man går. Låter konstigt, men det funkar 🙂 Man tror att det ska se konstigt ut, men efter lite övning kommer du skrida fram som en catwalkmodell :)Lycka till!Mvh Marika

Gilla

Litt sent ute med og kommentere, men i min venninnegjeng har vi det som heter sittesko og gåsko. Dvs. de med høye hæler, er til selskaper hvor man sitter stort sett hele kvelden.Kari 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: