Påskpysslat

.
.

Påskriset!

.
.
.

.
Jag har skrivit om mina tidigare urtrista påskpynt, så jag tänkte att i år var det dags för uppryckning! Eftersom jag är förtjust i rosa, och tyckte att metallicäggen hos Martha Stewart för någon dag sedan var fina, så ville jag ha de färgerna! Fanns bara inte att uppbringa i någon affär…
.
.……….
.
Det var bara att plocka fram sprayburken från Biltema och tjejernas vattenfärger och köra den klassiska ”blåsa ur ägg grejen”!
.
..
.
Sen tog jag Lillan med mig till skogen, vilket inte var helt problemfritt. Jag hade tung blötsnö långt upp på benen medan Lillan och vovven sprang på skaren,! Att måla ägg med vattenfärger var inte heller helt lätt, fick göra det i flera omgångar!
.
.
.
.
Men fint blev det till slut, tycker jag!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Hej…. Var är de blå äggen? Och de gröna äggen? Men trots saknad över dem tycker jag du lyckats med påskriset. Kram"PL"

Gilla

Åhh jösses vad du har blåst ur ägg! Jag gjorde samma sak i helgen och hålen i äggen tenderade att bli större och större efterhand som jag inte orkade tokblåsa mer… Ditt ris är superfint! Jag gillar särskilt att du har sidenband i äggen istället för vanlig sytråd.

Gilla

Hallojsen där! Jag har också pyntat ris idag. 🙂 Kan väl säga att ditt blev lite mer estetiskt! Hos mig var det Wilma som styrde! 🙂 Inte dåligt att blåsa ur så många ägg. Jag skulle blåsa ur 3 till dagis häromdagen och det var tuffa grejer! Ha en fin kväll! kramelikram Alexandra

Gilla

PL: De blå och gröna äggen bor hemma hos någon annan!SkåneAnna: Ja snacka om att tokblåsa! Jag blev helt slut…:) Det blev fint med sidenbanden tycker jag med! Tack!Alexandra: Oh ditt ris var ju jättefint! Wilma gjorde ett perfekt jobb! Skall bli så kul när Lilla Tildis börjar pyssla!Mia: Tack rara du! Det blev en del blåsande…Stora kramen till er damer och du med herren PL! Nu ser vi fram mot en fortsatt trevlig vecka!

Gilla

Lite lika rispynt, du och jag! Fast mina ägg är inte urblåsta & riktiga… Och killarna hängde i lite ulliga hönor också 😉 Kram till dig!

Gilla

Hejsan. Superfint och inspirerande. Äggen i ditt påskris är jättefina och nu tänker även jag försöka mig på att blåsa ur några ägg. Undrar dock hur du har fäst det fina sidenbandet i dem? ha det gott. Kram//Marika//

Gilla

Bella: Ja de var lite lika!Marika: Kul att kunna inspirera! Jag tog en knappnål plastplupp och fäste i ändarna på bandet, sedan pillade jag ned nålen och bandändarna i hålet! Lycka till!Krap till er tjejer!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: