Total makeover!

.
.

Godkväll!
.
Då var det dags att premiärvisa vår makeover av den outnyttjade delen av vårt vardagsrum!
.
.

.
.
Så här såg det ut innan (men det visste ni ju redan), en samling möbler som ”blivit kvar” från älsklingens ”Newporttid” som singel! Gissa om vi båda skrattade så vi höll på att dö, när ”Fredde i Solsidan” skulle få bestämma stilen i ett rum! På toppen av allt så har min älskling ägt en ”barjordglob”! Den var dock såld innan vi träffades! Ni som inte vet vad jag pratar om, bara måste se Solsidan på fredagkvällar klockan 21.30! Missade avsnitt hittar ni på tankafett.se!
.
..
.
Under de sju år vi bott tillsammans här i huset har vi haft många förslag på vad utrymmet skall användas till. Bibliotek, slå upp en vägg, musikrum… you name it… vi har funderat i många olika banor! Nu har vi gjort slag i saken och skaffat oss en alldeles egen, förträfflig
.
.
.
.

Hemmabio!

.
.

.
.
En superskön, heldjup soffa från IKEA, en 55″ LED TV, megaljudanläggningen som jag köpte till älsklingen i födelsedagspresent och vår egen lilla ”Bio” är fixad!
.
.

.
.

Det passar oss så himla bra! Jag tittar nästan aldrig på TV, förutom Svenska Hollywoodfruar och Solsidan, men älskar att titta på film!
Här blir perfekt för filmtittning!
.

.
Det är kvar en del saker att fixa, ett litet bord bredvid soffans armstöd, ny lampa, andra krukor och blommor i fönstren, TV:n skall upp på väggen, ljudanläggningen skall kopplas in osv. Det stora bokskåpet, som vi nu har flyttat en bit, skall bort och ersättas med en eller möjligtvis två riktigt stora speglar med silverram (när vi nu hittar några…)!
.

Den riktigt stora förändringen för oss kvarstår, men den kan jag inte skriva om ännu!

.
.

Tack för att ni tittar in hos mig, och glöm inte Svenska Hollywoodfruar nu klockan 21.00 på TV 3!
Kramar till ER!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

13 kommentarer

En fantastisk förbättring. Ser fram emot din inbjudan till filmkväll…med popcorn och trevliga arbetskamrater….typ Die hard 4.0 eller nått?Kram"PL"

Gilla

PL: Det är bara så hysteriskt roligt att den första som lämnar en kommentar om det här inlägget är min enda manliga läsare! Hum, vad kan det bero på??? Kan det ha något med att göra att det innehåller något som börjar på "tek" och slutar på "nik"!!!Kram på dig Programledaren!Pssst! Poppcorn funkar inte i den sarta soffan! Blir redan hysterisk över de vita hundhåren…

Gilla

Hej. Jättefint. Härlig plats för filmtittande. Ser mycket fram emot att se mer av era förändringar. Ha det gott. KramMarika

Gilla

Marika: Hej och tack för din kommentar! Jag tror att det komer att bli perfekt att ligga i den soffan och kolla in bra filmer! TV:n är superstor!Fire barn i familien: KUl att du tycker det! Tack!Mia: Ja visst blev det skillnad!! Jag är riktigt nöjd, känns ganska lyxigt faktiskt, eftersom vi tittar på ganska mycket film! Skåpet är toppen! Postadress Torslanda: Tack! Soffan heter Työsand och är hur skön som helst, en riktig TVsoffa! Den är nästan lika stor som en dubbelsäng, lite kortare bara!Tackar för era kommentarer, et är sååå kul att få respons på det man gör! I love It! Natti natti!

Gilla

Hello! Vilken fatastisk skillnad vännen! Supermysigt och stilrent och kanoten kan ni ju sätta i skön nu;) Lyxigt med en ny stor tv dessutom…Här har lilla Beabus fått prickar och feber = troligtvis vattkoppor. Har Tildis haft det än?Vi får ses när denna "farsot" är över tror jag!Kramelikram PPsst, Flera ggr när jag ska lämna kommentarer hos dig gumman så har det varit nåt fel med ordverifieringen så att det inte går! Kanske nåt knas nånstans? Bara så du vet:)

Gilla

Vad fint det blev! :)Och vilken underbar soffa. Jag kan tänka mig att den är hur skön som helst att ligga i och se på film? Kanske till och med så skön att det är somna-varning på den, eller? ;)Sköt om dig!Kram Lotta

Gilla

Hur snyggt som helst! Vad lyxigt att krypa upp där framför en bra film :-)Ser farligt skönt ut!Tylösand är såå fin, är sugen på två såna fåtöljer här hemma. Men maken verkar gilla de trista vi har nu, för han protesterar… Krävs en högre växel övertalning tydligen ;-)Kul med före/efter bilder!Kram

Gilla

Hejsan!Gud vad fint det har blivit riktig stor förendring!Vad gjorde du med kanoten ?! Tv;n har vi åkså på väggen med en stor ram runt omkring så det har blivit såm en tavla! är så glad att jag åksa kan se på hollywoodsfruarna här på webben!!kram Anna i Rom

Gilla

Petra: Tack! Tor att det blir en ny favvohörna!Philia: Vi är mycket nöjda med TVhörnan, det kommer att bli kanon! Men stackars Bea då! Eller det kanske är bra förresten, har hört att det blir lindrigare ju mindre de är… Kanske dyker upp me Tildis för en liten lätt smittning, skall höra med BVC. Hu sjutton gör man om det är något fel på ens kommentarsida på bloggen då??? Har fler råkat ut för detta???Lotta: Tack! Lovar att det är somna-varning på soffan…Bella: Tack! Tylösand är riktigt skön kan jag lova! Använd din kvinnliga list, det gjorde jag! Det hela började ju med Mannens födelsedagspresent – ljudanläggningen!Anna: Tack! Fiffigt med ramen runt TV:n! Kanoten får stå i gästhuset så länge! Hollywoodfruar rocks!!!Tack alla snälla för era gulliga kommentarer!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: