Jimmy Choo

Godkväll kära bloggare!
.
Ikväll har jag gjort något busigt! Jag har köpt skor på Tradera… De är helt nya och oanvända annars hade jag aldrig köpt dem! Det busiga i det hela är att de är ganska crazy, för att vara skor till mig!
.
Jag bara föll för dem, handlöst! De är bara så coola och rockiga och jag tror att de kommer att vara perfekta till min klänning, som jag skall ha på Philias bröllop! Klänningen är ju ganska ”fin” och romantisk med alla volanger, så jag tror att de här skorna kommer att bryta av på ett coolt sätt! De kanske inte alls passar till klänningen, men då har jag i alla fall ett par snygga skor till jeansen i sommar!
.
Jag hade tänkt mig ett par mer klassiska skor, men kom på att det kunde bli lite pretto… Nu blev det ett par high heels med nitar från Jimmy Choos H&M; kollektion!
.
Lova att ni berättar för mig vad ni tror om den matchningen!
.
I really need YOU on this one!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

13 kommentarer

Mia: Tror du? Hoppas det! :)Madeleine: Jag har en svart kuvertväska från min mormor, den är i svart siden från 40-talet och helt bedårande! Kommer helt klart att använda den! Älskar den, den är sååå vacker!Natti natti söta bloggare!

Gilla

Jag säger yes!!!!Tror det komer bli skitsnyggt med den brytningen till den romatiska klänningen.En snygg svart väska och skaen är biff.Ha en fin lördag söta du.Kram Lina

Gilla

Tror också skorna kommer att bli kanon till klänningen men du behöver förstås prova allt för att få en uppfattning. Kuvertväskan till blir nog riktigt läckert!Hälsningar annika

Gilla

De blir alldeles FAB vännen! Supercoola och rockiga, jättesnygg match till söta klänningen:)Din frissa är bokad samtidigt som min!:) Vi ska sitta i "brudloungen" och sippa bubbel och bli vackra tillsammans. Låter riktigt mysigt eller hur!Hoppas ni har en härlig kväll på uddenKram P

Gilla

Hej Helena skon är assnygg man blir lite avis klart du ska ha den. Hur mår lilltjejen efter feber & snuva är hon bättre?kramar Ilse

Gilla

Natacha: Tankyou! I´m sure I will have alot of fun in those shose! I start with my best friends wedding!LiseLotte och Vitt för själen: Jag tror också att mixen av rockigt och romantiskt blir bra!House of Philia: Brudloungen, hårfix och bubbel låter hur mysigt som helst! Gissar att det blir en del fnitter kvällen innan! Btw, vi måste ses till veckan!!!Jenny: Kul att du tycker det!Ilse: Jag är rätt nöjd med inköpet faktiskt! Lillan är äntligen frisk, tack för att du frågar!Tusen tack alla snälla bloggare "nya" och "veteraner" för att ni läser min blogg och är så gulliga med era kommentarer! Stort LOVE till er!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: