Helgmiddag på Udden

.
.
Oj! Höll nästan på att glömma Helgmiddagstippset idag!
Det här är en riktigt god, supersnabb och lättlagad maträtt som man fixar till på den tid det tar för pasta att koka! Passar perfekt om man är hungrig och vill ha något gott snabbt!
..
…………….Det här behöver du handla!

.
.

Helgmiddag på Udden!

.
.
.
.

Pasta alla Papa

.
Vi har egentligen ingen aning om vad rätten heter, men eftersom det oftast är pappan här hemma som lagar den så har den fått det namnet av barnen! När vi lagar den här rätten gör vi alltid mycket för det är så bra att ha till tex lunch för någon eller några dagen efter. Den passar lika b ra att ätas kall som varm! Receptet avser 4 personer samt en del kvar till dagen efter!
.
.
500 g pasta (vi brukar ta ”jättesnäckor” men vad som helst funkar)
2 burkar tonfisk
2 förpackningar ca 300g Fetaost
1 burk oliver
3 st tomater
3 st vitlöksklyftor
Olivolja
Salt
Svartpeppar

.
Koka pastan i saltat vatten.
.
Dela tomaterna och tag ur innanmätet, använd bara det fasta köttet och tärna det.
.
Blanda tonfisk, tomater, pressad vitlök, salt och olivolja (efter smak, jag brukar ta ca 1-2 dl).
.
Häll av pastan och blanda i tonfiskröran. Smula Fetaosten över och blanda försiktigt. Toppa med Oliver och Svartpeppar!
.

.
Smaklig måltid!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

16 kommentarer

Floosan: Hej och välkommen till mig! Japp, det är supergott faktiskt!Lina: Testa att bytaut tonfisken med finfördelad grillad kyckling!Angelica: Testa, det är riktigt gott och lättlagat!Lotta: Då passar det dig som handen i handsken! Köp extra fina oliver så höjer du smakupplevelsen ett par snäpp, själv tog jag bara vad vi hade hemma på bilden…Tant Åsa: Du kommer inte att bli besviken!Det är så kul att få respons från er söta läsare, sporrar till fler inlägg!!! Önskar er alla en fab. fre!

Gilla

Godmorgon fina Helena! Tack för gullig kommentar. Jackan är Barbour men det såg du kanske…Du har helt rätt när det gäller användandet av gummistövlar. Mina Hunters vädras ofta på stan. Ta absolut med dina I Jacobsen nästa gång!! :-)Pasta de papa ska provas till veckan. Såg ut som en rätt jag kommer att gilla! 🙂 Ha en härlig helg!! Kram Alexandra

Gilla

Hallå Helena!Förstår inte hur du hinner allt med recept o pysllande hemma osv.Kommer att testa receptet!Det var kul att ses , även om det bara blev några microsek. o en svettig kram!Vi får försöka få till det snart!:)Hoppas Lillsnuyyan är bättre! Kram:) Marianne

Gilla

Ser jättegott ut! Tyvärr har vi en som är allergisk mot fisk i familjen så det blir sällan något med fisk.Jättekul att du delar med dig av dina goda recept. Jag tycker det är lite halvtrist att sitta och leta på nätet efter nya recept så det passar mig jättebra att få lite tips på din blogg!Stor fredagskramHelena i Luxemburg

Gilla

Alexandra: Gissade att det var en Barbour, är sugen på en i vax inför våren! I Jacobsen får nog följa med till Oslo i April :)Marianne: Komihåg att jag inte jobbar… Tack för den blöta kramen förresten :)Helena: Testa med finfördelad grillad kyckling istället för tonfisk! Ett litete tips bara!Sarah: Kul att du gillar inslaget!Sofia: Åååå det lät gott! Blir också hungrig…Ha en mysig fredagkväll och kram på er!

Gilla

Oj, så gott det såg ut! Det lät gott med kyckling i också :-)Gillar dina middagstips, för här råder det idétorka på den fronten :-SHa en härlig fredagskväll!Kram, Bella

Gilla

Bella: Testa med kyckling and let me know!!! Recept kan alltid vara bra, mat lagas ju varje dag!Lene: Det ÄR jätte gott, testa!Mia: Du blir inte besviken omdu gillar feta och oliver!Kramar i massor till er alla!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: