Klänningen

.
.

Nu är ju jag varken fotograf, stylist eller modell, därför är det ju så bra att ha en egen blogg, då kan man ju i alla fall låtsas!!!
..
Det här har jag roat mig med idag, då Tildis och jag ändå fått vara inne eftersom jag är sjuk!
Här är klänningen! En liten sjal över axlarna, ett par lovely high heels och en liten piffig väska så är ensambeln komplett! Passade på att lägga in 3 bilder när jag för en gångs skull fick leka modell! Nästan som när man var liten och klädde ut sig och posade framför spegeln!
.
Ha en fin dag!
..

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Wow vad häftig och snygg!!Så roligt att få leka modell för en dag.Håller med dig att skorna i förra inlägget skulle vara ursnygga till!Kram Lina

Gilla

Philia: Tack skall du ha vännen, man känner ju att man vill vara en fin fond till en smashing bride!!!Lina: Tack, kul att du gillade den! Jo då det var ganska kul att bli fotad av… mig själv! Men jag är inte så bekväm med att bli fotad, jag tror nog att det skulle vara roligare att fota andra! I know, skorna skulle bara vara sååå rätt!Mia: Tack raring! Visst är den läcker, den känns "so me", döljer det mesta! Hi, hi! Tycker faktiskt själv att bilderna blev bra, även om jag kanske inte kände mig helt avslappnad! 🙂 Tror mer att det är superkul att vara fotograf!Tack tjejer för era söta kommentarer! Kändes lite läskigt att lägga ut bilder på sig själv sådär…

Gilla

Hallå Helena!Vilken fotomodell du är!Kanske skulle satsa på en ny karriär, lite mer Glammigt än kläderna i vår värld på Op.!kunde som sagt inte imor`n , men vi får höras! Man vill ju gärna dejta en Fotomodell!!:) Kram Marianne 🙂

Gilla

Du är jättesöt, kan absolut lägga upp fler bilder på dig själv. Fast jag kan förstå känslan, jag är för feg för att ha en blogg…..:)Kram/Greta

Gilla

Jättefina bilder! Jag såg skorna du visade i ett tidigare inlägg men hade själv nog valt ett par skor i silver eller möjligen guld för att bryta av lite.Kram Linda

Gilla

Det tycker jag låter ursnyggt! Sedan hade jag nog matchat med en svart väska med kanske ett spänne eller liknande i silver.Kram Linda

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: