Flirty in Fuchsia!

..

..
Fuchsia, lila, purpur kalla det vad du vill, men visst är det en vacker färg som man blir glad av!
Den färgen är mitt nya rosa!
…….
………Collaget kommer från Coco+Kelley, en blogg jag besöker ibland!
..
….
Oh, vad jag ibland önskar att jag var såhär chic när jag går ut och går med vår hund! Fast det är klart, det kanske skulle se lite lustigt ut här ute på landet. Men om vi flyttar in till stan då, då skulle det väl funka?!
..
.
De här skorna är ”to die for”, skulle passa sååå bra till en speciell liten klänning jag har köpt för ett speciellt litet tillfälle!
..
Bilderna ovan är från en Mulberryvisning
..

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Men ÅH vad jag är nyfiken på din klänning gumman! SHOW US THE STUFF!!!;)Det är säkert något alldeles alldeles FAB. (Hjälp. tänk om du överglänser bruden!:S Vad ska jag ta mig till då???)KramelikramVännen P

Gilla

Jeanette: Hoppas du hittar något fint att ha på dig! Jag tycker alltid att det är roligare om jag känner mig bekväm och riktigt fin på sådana där tillställningar!Camilla: Samma för mig med skorna, skulle typ använda dem en gång på bröllopet sedan skulle de stå i garderoben och vara vackra! Omöjligt att knata omkring här ute på landet med klackskor…Philia: My Good vad har jag gjort! Inga högt ställda förväntningar på min klänning alls alltså…Att ha det gott: Jag är också väldigt förtjust i färger!Lina: Säger samma sak till dig som till Philia, oj vad jag har gjort så att förväntningarna på klänningen är HÖGA! Tänk om ni inte alls gillar den…Kram på er, får väl visa klänningen till kvällen kanske!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: