Vackra klänningar

….
….

I maj stundar bröllop för en av mina bästa vänner (hum, undrar vem det kan vara…?!), och jag klurarar på vad jag skall ha på mig…
Det blir ett förmiddagsbröllop så någon långklänning blir det inte. Jag ser framför mig något strax nedanför knät, pastelligt, kanske lila, rosa eller grönt!
……..
Jag tror att jag skall köpa skor först, vill så gärna ha ett par vackra tex. sidenskor i samma färg som klänningen och då är det nog smartast att köpa skorna först! Sedan har jag funderingar på att sy klänningen själv! Kan annars vara svårt att få en klänning som man vill ha, utan att lägga ned en förmögenhet på den!
………
Letar inspiration som, färger, urringningar, snitt, material och kjollängd! De här vackra klänningarna (Style. com) känns mycket inspirerande! Gillar det där svallande uttrycket!

……..
…..
…..

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: