Hästskulptur, ”tacky” eller…?

………..
………


….

Gammal hästtjej som jag är, fick jag för många år sedan en brun häst i porslin i present av vänner! Den var ganska ”tacky”, så jag har inte haft den framme de senaste decenniet, men jag har heller inte kunnat göra mig av med den!

…………..

Nu har jag målat hela figuren vit och jag tycker att den blev så söt, passar min historia på något sätt…
……………
Vad tycker ni?
Fortfarande ”tacky” eller…?

.
.

………….

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: