Vår ”nya” matplats

….
…….
Vad jag har legat i! Mannen (han gillade inte benämningen ”älsklingen” 🙂 har varit i Borlänge på handboll från igår till idag, och jag ville gärna överraska honom med köket! Jag har inte berättat något och han har inte kommit hem ännu!
………..
Jag är sååå spänd och något tålamod har jag inte så att jag bara fick lov att slita bort papperet på golvet och ställa dit stolarna så att det ser färdigt ut!
…………
1700-tals ”rullisarna” a la House of Philia sydde jag igår kväll när lillan somnat vid sjutiden! Själv kom jag i säng 02.30! Det var lite pill men jag är mycket nöjd med resultatet! Glasringarna saknas, de var slut i affären men kommer om en vecka eller två!
………..
Lillan har jag kört till min syster så att jag har kunnat måla idag, orkade inte sätta igång med det i natt som planen var…
……..
Här är resultatet ”so far”!
….
……..
Så här såg det ut innan…
..
.…….
….
Återkommer senare med vinnaren i ”kuddutlottningen”!
.
…..

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: