Tävlingen

…..
…..
Skulle egentligen vilja ge en kudde till var och en av er goa bloggare som deltagit i utlottningen av min kudde, men jag har ju bara en… Så den går till Petra med bloggen Nöystugården!
….….
…..
Grattis Petra! Maila mig din adress så skickar jag kudden i veckan!
….
…….
Om det är någon som skulle vilja ha en en likadan eller liknande kudde kan jag sy upp fler!
…………
…….

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hej! Det har varit så mycket att jag missat en del inlägg hos dig. Såå fint du har gjort det! Och att du bara kan slänga ihop 1700-talsgardiner på en kväll. I am impressed! 🙂 Själv har jag köpt mina hos Himla. :-)För att inte tala om resan till brasilien. Det såg himla skönt ut! Ha en fin dag! Kram alexandra

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: