NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER!

..
..

Gott Nytt År!

….
Det nya året inleddes på bästa möjliga sätt med min älskade familj, hemma hos min favoritväninna ”Philia” och hennes ”lilla” familj! Fler goda vänner fanns där, samt riktigt god mat och gott dricka! Finklädda glada barn och stämningen på topp! Härligt!
…..
Lillan är en exemplarisk partypingla som var glad och nöjd hela kvällen, tills hon slocknade vid halv tolv. Ett par timmars sömn innan taxin kom, och sedan sussade hon vidare hemma i sin lilla säng, ända till kvart i elva idag! Mycket tacksamma föräldrar kan jag lova…
..
..
……..
…….
Idag blir det slappa, och mer kuddsömnad fram mot kvällen! Jättetrött på alla mina kuddar så det blir ett gäng att tillverka! Här är en av dem!
…..
…!

………..

………..

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

HejKan du inte berätta hur du fixar "kanterna" på kudden. Det ser ut som du har tagit någon form av snöre runt. Många "köpekuddar" har ju som vikta kantband på sidorna. Jag har länge undrat hur man får till det hemma.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: