Systuga på udden

….
…….
……..
……..
Här sys det kuddar för glatta livet! Det är så vansinnigt kul! Hoppade inte i säng förrän halv tre i natt…Tack och lov har jag en liten tjej som är morgontrött och sov till halv nio i morse!
…….
Någon resa till Stockholm blev det inte, febrig Tildis och tokmigrän hos mamman satte käppar i hjulen för tygshopping på Svenskt Tenn. Såg att man kan beställa därifrån på nätet! Skall prova det! Så länge får jag sy egendesignade kuddar med tyg som den här staden har att erbjuda!
….
……

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Beställ hellre med nån som åker dit. Frakten är ruggigt dyr! Sist jag var dit så rykte sista metern svart elefanttyg framför ögonen på mig, men det gick absolut att de skickade hem. När jag frågade vad frakten var så skulle de ha 365kr!!! Jag skulle köpa en meter tyg, men med den frakten så lägger jag hellre till några hundringar, flyger ner och kan msatidigt besöka en del andra roliga butiker oxå 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: