Något annat än jul

……
……….
God kväll! Är jag den enda som tröttnat på julpyntet eller? Tyckte att det var så fint för någon vecka sedan nu vill jag bara få ut det så fort som möjligt! Visar några bilder som jag samlat i ”inspirationsmappen”! Längtar så vansinnigt efter att göra om lite här hemma! Snart åker älsklingen bort en helg och då tänker jag plocka fram målarbyxorna och symaskinen!
………
……….. ……….
Fin blandning mellan nytt och gammalt, hela bilden andas vår!
……
………… ………
Har sagt det tidigare, mer bilder och tavlor upp på våra kala väggar!
….
!……….
Helmysig fåtölj till fjällhuset, underbart att borra ned sig framför brasan i den fluffiga fällen!
……..
……….. ……….
Läcker trapp upp till ett loft, klart inspirerande! Snygga stolar förstås!
…..
………..
Kontakt är tagen med Dinesen! Golvet specialtillverkas för varje kund. Den absolut dyraste enskilda utgiften vi kommer att ha på huset, men jag tror att det kommer att vara värt varenda krona! Det är sååå vackert!!
………
……..

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Förvånad vill jag i år njuta länge av pyntet? Brukar slänga undan redan efter annandagen men kanske är det allt ljus och den vita snön som ber mig att hålla kvar julen extra länge(för att vara mig) i år.Vilket vackert golv, roligt när ni kan välja precis det ni verkligen älskar.Ha en god fortsättning Kram Milla

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: