Julen 2009

……
….
Lillans andra jul börjar lida mot sitt slut! Igår var det mängder med julmat, tomtar och klappar i drivor! Riktig ”Fanny och Alexander julafton” med hela tjocka släkten, hemma hos farfar! 25 personer varav 9 var barn!
.
.….
….
Två l å n g a promenader har vi idag tagit, i snöyran, för att om möjligt göra av med några kalorier! Lillan har sladdat runt i vardagsrummet med sin nya dockvagn, så julgranskulorna har yrt! Vardagsrummet ja förresten, ser nu mer ut som ett lekrum än ett vardagsrum… Tror att en del leksaker måste flytta en trappa upp! Det blir morgondagens projekt!
….
God fortsättning önskar jag Er!
…….
…….

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: