Norrgavelstyle

jkdfsaJKDLSA
kjlaqkdglö
Vi väntar, och vi väntar, och vi väntar…
på att den där ”husgubben” skall höra av sig och säga -Ritningarna är färdiga och det blev så hääär BILLIGT!!!
lkdfsajdlksa
Humm, kanske inte kommer hända, men vi hoppas i alla fall på att få något besked om huset snart! ”Husgubben” har redan skickat tillbaka ett förslag från arkitekten där hela ”ladakänslan” gått förlorad!
Såg bara ut som en vanlig villa…
Så vill vi inte ha det!
jopqertpop
Under tiden, medan vi väntar letar vi inspiration…
grieaöj
rkalefgk
jkölkl
oppkåko
Visar några bilder med vackra möbler och den rätta känslan!
Bilderna kommer från G.A.D och Norrgavel!
jkdfls
jkdfglsl

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Æsj ja, kjedelig når man ikke får riktig følelse for huset, den MÅ jo være tilstede!!!Koselige inspirasjonsbilder, liker slike møbler godt;)Hyggelig å høre den fine omtalen om Norge, har det slik om Sverige og!Foreldrene mine har hytte/tun i Lysvik, og vi er så utrolig glad i stedet, og menneskene!Svensk er jo så kult!Et tips når du er i Bergen er å besøke " Min Engel", som ligger langs vågen, på Strandkaien!Har link til barnebutikken på venstre siden på bloggen vår:)Ha en fin kveld,Klem L:)

Gilla

Har sett på bildene av huset deres! Dere bor jo HELT FANTASTISK!!!!!! Nydelig hus! Vi skal i gang å pusse opp her i huset snart, så da skal jeg frem med malekosten og male alle mørke møbler hvite:-) Ha en fin kveld. Klem Kristin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: