I ett annat väderstreck 1!

kldfgaöl
agkjlka
jkahjgkö
FKLJKL
Septemberkväll på udden!
kllö
jkk

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hei! Svarer på spørsmålet her jeg:)Tror døren kommer fra sweedor. Det er iallfall der innerdørene våre kommer fra! Skal sjekke med mannen i kveld:) Er glad vi valgte vinduer ved siden av døren ja! Slipper inn mye lys! Hvert vindu er 40 cm. bredt. Man kan få ytterdører med vindusfelt ved siden av også, men det er billigere å bestille vindu og dører hver for seg, så setter snekkerne det sammen! Bare et lite tips:)Hustegningene deres så flotte ut!Blir spennende å følge med her!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: