Skåpets vara eller icke vara…

Foto: Helena
Detta gamla bokskåp har jag ärvt från min mormor och morfar. Jag fäst vid skåpet, som skänker mig många härliga barndomsminnen! Så långt allt väl…
Min älskade M har ju av naturliga skäl inga sådana känslor för skåpet, för honom är det bara ett ”gammalt skåp”, som han inte tycker passar in i övrig inredning. Håller med till viss del…
Skåpets vara eller icke vara har numera pågått i typ sex år, och jag har kommit till en punkt där jag har sagt att jag kan ta bort skåpet om vi köper ett mycket vackert skåp, från Norrgavel, som jag förälskat mig i!
Bollen är hos honom skulle man kunna säga!

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: