Har sommaren kommit nu?

Foto: Helena
Härligt väder i dag! Varit ute på tomten, barfota, och fixat lite. Härligt att känna de varma stenbelagda gångarna under fötterna känna lukten av ny klippt gräs! Till och med vår vovve Gunborg njuter i solskenet.
I kväll blir det grillning med barnen och deras kompisar som alla skall sova i gäststugan. De är tjejer i nedre tonåren och de tycker att det är så skönt att få rå sig själva nere i ”lillstugan”! Förra sommaren var det nog tjejer här mer eller mindre varje dag/natt på sommarlovet! Återstår att se om denna sommar blir likadan…

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej! Och välkommen till bloggosfären 🙂 Såg att du är rätt ny här. Jag vet inte var däckstolarna kommer ifrån, bilden är en av många vackra vyer jag fotograferat under vår semester. Hm.. har inte tänkt på spjälorna än, har inte kommit så långt. Än så länge har vi bara köpt en ny grupp till vårt nya hus. Men däckstolar står helt klart på önskelistan min. Länkar till dig med.KramLisa

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: