10 år i år

.

.

Tänk att det i år är precis 10 år sedan vi kickade igång bygget av det här huset i Lofsdalen. Vi köpte tomten 2007 och i 5 års tid knallade vi omkring i lingonriset varje sommar, planerade husets utformning (från fjällhotell till lekstuga, haha), vred och vände på varje idé, klurade och ritade och drömde, innan vi kallade in Tobbe – TJ Bygg och satte spaden i jorden i oktober 2012.

.

.

Nåväl helt otroligt att 10 år redan passerat. Så mycket minnen med familjen vi samlat på oss här uppe. Mestadels fantastiska minnen som vi bär med oss varje dag, men också de mest ofattbara sorgliga minnena från när pappa dog här uppe påsken 2016.

.

.

Till hösten är det dags för ett nytt kapitel i vårt liv när vi flyttar in i lägenheten i Palma. Det har vi drömt om i många år och spenderat otaliga kvällar just här i stugan i Lofsdalen med att planera inför. Nu är vi strax där, helt otroligt!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Grattis till fina boenden. Den som väntar på nåt gott,väntar ju alltid för länge…
Vi har väntat på vår lägenhet i Frankrike, nu har vi äntligen fått nycklarna.
Lycka till i Palma,det är intressant o lära känna ett nytt land och diverse byråkrati…

Gilla

Jättefina hem o fin inredning verkligen. Men kan inte låta bli att undra över hur man har råd med 3 boenden? Tycker ni inte det blir dyrt?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: