Mjukiskostym till hemmakontoret – så skönt!

Annons/Reklam för Cellbes

.

.

Gokväll!

.

.

Alltså hur fanken bär ni er åt när ni får till så himla käcka och fräcka selfies? Finns ju liksom influencers som tjänat en förmögenhet på att fota sig själva i en spegel bara sådär. Fattar inte, får liksom inte alls till det själv, hahaha! Nåväl, ville bara kika in och komma med ett litet tips.

.

-.

Jag, precis som många andra, jobbar ju nästan bara hemifrån just nu och ni vet hur det är, lätt hänt att man bara går omkring i myskläder då… Som tur är har jag ändå ganska mycket möten via Zoom och Teams så får i alla fall lov att sminka upp mig varje dag. Mysbyxorna är det ju ingen som ser, så de sitter väl på mer eller mindre varje dag. Upptill kan man ju enkelt snajda till det med en jumper eller en skjorta så är man ju helt ok snygg. Nu blev jag så sugen på kavaj för ett tag sedan, så snyggt och propert liksom. Hittade den ultimata hemmakontorskavajen på Cellbes – Den är mjuk och stretchig och du hittar den här. för bara 399 kr. Världens skönaste är den och så otroligt användbar med små slejfar inne i ärmen så de går att vika upp . Stretchiga utställda leggings här (alltså 149 kr!) till och så en blus och nya sneakers (de här snyggingarna liknar mina) till det så är man kontorsfin, men i stretchiga bekväma mjukiskläder liksom, hehe! Helt i min smak!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: