Min nya bikini som håller allt på plats – me like

Annons / Reklam för Cellbes

Skärmavbild 2020-04-29 kl. 08.20.03

.

.

Solen strålar in genom fönstren denna morgon och det känns så härligt. Underbart skönt att bara stå där i solen och värmen någon minut och kika ut på allt som knoppar sig i trädgården just nu. Gud vad jag drömmer om en pool. Har jag alltid gjort. Jag älskar att bada och det skulle vara fantastiskt med en egen pool. Speciellt den här sommaren skulle jag tro, med tanke på att vi sannolikt blir hemma merparten av den. Har vi tur kanske vi kan åka upp till Lofsdalen någon vecka, men man vet ju aldrig hur det blir numer. Vi har sneglat lite på Gotland också. Skulle vara så kul att hälsa på Tina (som har sin blogg här) och hennes man Per, men även det känns ju högst osannolikt just nu. Drömma kan man ju alltid göra ändå tänker jag.

.

.

Hur som haver så har jag beställt hem en bikini här. Ett rejält plagg som håller grejerna på plats. Höga byxor och ordentligt vadderade kupor. Gillar också att spännet bak är i metall – extra plus för det! Letar du efter badplagg som inte är som frimärken, utan mer klädda och rejäla då ska du absolut kika in här hos Cellbes. Finns många som är jättefina. Valde mellan den prickiga som det till slut blev, och den här Missoniinspireerade finingen (20% rabatt just nu!). Ångrar mig nästan lite… den är verkligen så fin… Kanske köper jag hem den också… 🙂

.

.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Wow vilken snygg bikini! Jag har aldrig velat ha en pool men jag har helt svängt nu. Tänk dig en härlig pool med poolhus nedanför vår altan. Det vore något det, eller hur? Åhhh vad jag hoppas på att ni kan komma hit. Håller alla tummar för det. Vid måste få ses snart! Kramar //Tina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: