Comeback i vården – eller?

Innehåller annonslänkar till Ellos och Nordiska Galleriet

hall

Matta här // lampa i fönstret här // gardiner här

.

.

Godmorning friends

.

.

Rivstartade den här dagen med att lämna skräp på Återbruket och ta en sväng till mitt förråd för att hämta grejer till en villastyling jag håller på med.

.

.

Ni är några som frågat om min ”comeback” i vården, och jag kan meddela att jag inte hört något från Regionen. Jag har lämnat in en officiell jobbansökan som de uppmanat mig att göra, men ännu så länge har de inte hört av sig. Jag tolkar det som att läget på sjukhuset här i Västerås är så pass under kontroll att det inte är värt att ta in och damma av gamla ringrostiga sjuksköterskor från förr. Ser det alltså positivt, för hade det varit så kaosigt som man befarat att det skulle kunna bli, då hade jag antagligen behövts.

.

..

Det var ca 200 personer som precis som jag anmälde att de kan hoppa in och jobba i vården, och om de tagit in några överhuvudtaget kanske det varit personer med fräschare kunskaper och mer erfarenhet än vad jag har? Det är ändå 9 år sedan jag slutade som ”narkossyrra” och jag kan tänka mig att det hänt en del sedan dess.

.

.

Well, well, jag har väldigt mycket jobb ändå just nu och tänker att allt har en mening.

.

.

hall-2

.

.

Annars då. Vad händer här i Villa Skogsbrynet? Jo en ny hallmatta har flyttat in. Ljus och fin i ull i klassiskt gåsögamönster, och kanske inte det optimala valet för en hall, men ull är himla bra och tåligt och är man bara lite försiktig (lortiga blöta skor tas av i den lilla ”tamburen” innanför dörren) så ska det nog gå bra nu när det blir sommar. Mattan finns hos Ellos här (annonslänk), men jag köpte faktiskt min begagnad av en kund.

.

.

Nu ska jag ta mig lite frulle (hoppade den i morse) innan jag ger mig av på en kul företagsfotografering. Sa jag att jag älskar variationerna i mitt jobb?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

De hörde av sig samma dag jag skrev om det på bloggen (dvs igår… undrar om någon där läser min blogg) 🙂 De är bara intresserade av personer som kan jobba heltid – det kan jag inte…

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: