Dekoration till tv-rummet uppe – och det ska jag göra med bordet

vaser-6

.

.

Det är egentligen väldigt sällan jag köper inredning som är helt ny och fabriks/masstillverkad, bara sådär. Såklart blir det ju mattor, kuddar, överkast etc, men jag menar mer små detaljer som vaser, dekorationer osv. Gillar att fynda sådant på exempelvis Läkarmissionen, loppisar eller såklart från hantverkare direkt. Ärvda saker är också en stor favorit.

.

.

vaser-5

Vaserna finns här för er som inte bor i Västerås och kan besöka Öbergs

.

.

Men… ibland händer det förstås! Stort gilla på de här vaserna och fatet som jag köpte på Öbergs för några veckor sedan. Perfekta på bordet i TV-rummet där uppe. Ni ska få se bilder därifrån när rummet är mer klart. Gardiner ska upp och benen på bordet ska sågas av. Nu är bordet 44 cm högt, men ska ned till 30. Kommer bli så snyggt! Älskar låga soffbord. Känns lyxigt och lounge-igt ♥

.

.

PSST!!! OM DU VILL LÄSA DET ALLRA SENASTE INLÄGGET I DEN HÄR BLOGGEN – DÅ SKA DU KLICKA HÄR

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: