Ett smärre haveri mitt i lördagsnatten…

vardagsrummet-2

Kläder från Hangmatta här (annonslänk)

.

.

Helgen passerade i ett huj! 18-årskalas i fredags (min systers fina äldsta son fyllde år) och soft dag hemma i lördags då vi verkligen inte gjorde någonting. Lillan var hos sin syster först och hos en kompis på kvällen, och vi rörde knappt en fena här hemma. Annat var de idag då jag har hunnit med massor istället. Började dagen med att städa pannrummet i källaren (återkommer om varför…), efter det drog jag på mig träningskläderna och sprang 4 km (inte så långt, jag vet, men jag sprang 8 km i torsdags, heja mig!!!). Åt en snabb lunch innan jag hoppade i stallkläderna och drog till Näs med Lillan. Efter några härliga timmar med ridning och annat pyssel stack Lillan och jag hem till min syster. Det var så mycket folk där i fredags så jag kände att jag knappt hann prata med syrran när jag var där på kalaset. Hade lite lillsysterabstinens (gud så längesedan vi träffades), så jag bjöd in mig själv på en fika där i eftermiddags. Blev kvar en bra stund in på kvällen. Mysigt!

.

.

Ja, så var det det där med pannrummet… Tror ni inte på sjutton att cirkulationspumpen till pannan havererade natten till idag. En skapligt trist historia egentligen, med vattenläcka över hela källargolvet. Vanligtvis hade jag tyckt att det var himla himla drygt med kalla element, kallt hus och inget varmvatten förrän värmepannakillen kommer och styr upp det hela imorgon måndag. Men vet ni vad, både jag och Magnus bestämde snabbt att – Herre gud, spelar väl ingen roll, går ingen nöd på oss! Vi är ju friska och vi kan elda i våra kakelugnar. Så passade Lillan och jag på att duscha varmt och skönt hos syrran efter stallet. Magnus duschade iskallt här hemma efter träning, men var lika glad ändå. Jag skulle vilja påstå att vissa aktuella händelser verkligen ger en perspektiv i livet.

.

.

vardagsrummet

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: