Det senaste dygnet

Lofsdalen-7

.

.

Gokväll gokväll,

.

.

7,5 timme… så lång tid tog det att köra hit igår kväll. Det är nog någon form av rekord tror jag. Vanligtvis kör vi upp på 6. Ja, så klockan hade passerat midnatt innan vi klev innanför dörren här. Egentligen borde vi ha hoppat i säng direkt, men icke. Vi blev istället sittandes med bubbel i glasen till bortåt halv fyra tror jag.

.

.

Jag som inte sover så länge på morgonen vaknade vid 8 (med huvudvärk såklart) stack ned till byn för att köpa frukost och sedan satt vi länge och surrade innan vi drog iväg ut i backen.

.

.

Lofsdalen-8

.

.

Jag säger bara en sak… M I N A   N Y A   S K I D O R …

.

Fi fasiken vilka lagg, en helt ny sport om du frågar mig. De är sk All Mountain, lite bredare och funkar lika bra i pisten som i pudret off pist. Alltså jag surfade fram på fluffiga snödrivor och svängarna i pisterna var knivskarpa. Isiga partier var inga problem, och två gånger ramlade jag stillastående då jag liksom tog i lite onödigt hårt för att stanna, hahaha! Älskar dem helt enkelt!

.

.

Lofsdalen-10

.

.

Och med mig i backarna hade jag de här älsklingarna. Vilka härliga kvinns ♥ Katarina, Helena, Ulrica och Tina (syns inte).

.

.

En sväng in på Skybaren blev det också förstås. Där blev det vinlunch och underbar utsikt… not… Det var så snöigt och mjölkigt ute att vi inte såg ett endaste dugg, men det var väldigt mysigt ändå. Så himla typiskt det där, när man verkligen vill sina vänner visa hur fint det är, och vilken magisk utsikt osv, då syns inget av det.

.

.

Lofsdalen-12 Lofsdalen-11

.

.

Nu har vi alla bloggat en sväng och strax ska jag börja med maten. Fin fredagskväll önskar jag er!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: