Sovrummet tar sig – och jag älskar det

Innehåller annonslänkar till
Nordiska Galleriet, Ellos, Mio, Confident Living, Svenssons i Lammhult

sovrum-2

.

.

Jag kommer inte att klaga på att det är sjuuukt mörkt hela tiden just nu, men ni fattar ändå… Det är tji att försöka fota och få till skapliga bilder, faktiskt både inne och ute. annars brukar ute vara ett säkert kort om det är lite halvskumt. Men nu funkar inte ens det…

.

.

Well well, försöker mig trots det på några pics från sovrummet som blivit med matta. Äntligen! Eller matta och matta, det är faktiskt 2 mattor. Rummet är stort och en matta behöver vara runt 3,5 x 4,0 m för att funka (sängen är 210 x 210). Stora mattor är dyra om man inte skär till en heltäckningsmatta (som vi gjort i vardagsrummet). Då blir priset betydligt lägre, men man får ändå räkna med bortåt en 11 000 kronor (att jämför med kanske 25 000 för en ”riktig” matta). Nu valde jag istället 2 mattor som faktiskt bara kostade runt 1000 kr st. Helt ok tycker jag, och funkar ett tag i alla fall!

.

‘.

sovrum-8.jpg

.

.

Mattan är blank och fin, ganska tunn men den veckar sig inte det minsta och den ligger på plats även när jag dammsuger den. Jag tycker knappt man ser, eller iaf tänker på, skarven som mestadels döljs under sängen.

.

.

sovrum-3

.

.

Det har tagit lång tid att komma någon vart med sovrummet, och det är inte klart ännu. Vi letar på auktioner efter en fräck fåtölj, några tavlor och så funderar jag på att komplettera gardinerna med tunna genomskinlig våder bakom. Jag skulle nog kunna tänka mig att måla väggarna i sandbeige också men Magnus är inte övertygad så jag ligger lågt med det tillsvidare (kanske reser han iväg någon helg, hehe).

.

.

Är inte helt nöjd med sängborden. De klonkar och väsnas för mycket då de är av plåt. En tanke som korsat min väg har varit att lägga en brunbetsad träskiva uppepå. Alltså en i samma färg som den lilla bänken jag byggt. Gäller kanske bara att ta tag i det…

.

.

sovrum-4

.

.

För den som är intresserad av inredningen. Här kommer inköpställen till det mesta i bilderna.

.

Matta Mio // mörkläggningsgardiner Mimou // sänglampor Mantis // spegel 110 cm // taklampa Klong // bordslampa Flos (REA!) // sängkappa Mille Notti // säng Mio

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: