Tuffa och lite maskulina inredningsdetaljer som julklappar

I annonssamarbete med Ellos

Skärmavbild 2019-12-08 kl. 21.48.16

Spegellampa här // golvlampa här // duk här // kudde här // adventsljusstake här // bordslampa här

.

.

Jag har fått inreda nyproducerade villor/radhus åt småbarnsfamiljer, 1700- och 1800-talsvåningar i Stockholm åt par utan barn, ett fantastiskt hem i Mellanöstern, vardagsrum åt äldre damer, och par som inte kan komma överens, flickrum, uterum, badrum, sommarhus osv, men jag har aldrig fått inreda en ”ungkarlslya”. Jösses vad jag skulle vilja göra det. Gå loss på en lite tuffare inredning med edge. Jag har heller inga söner så det lär väl inte bli aktuellt med det i framtiden heller.

.

.

Kanske har du en son, eller en dotter för allt i världen, som gillar den där liiite tuffare stilen? Då ska du få lite julklappstips från mig!

.

.

Som den här golvlampan tex, hur cool är inte den? Den är ju en perfekt julklapp, kanske till en som just flyttat hemifrån?

.

.

1

.

.

Samma med denna bordslampa, jag hade gärna använt den i en lite mer maskulin inredning. Eller som julklapp till en grabb då 🙂

.

.

2.jpeg

.

.

Den här svarta adventsljusstaken är också en sån där cool sak som är lite tuff och passar i en ungkarlslya, inte sant? Eller, den funkar förresten överallt men speciellt bra i ett modernt hem, tänker jag. Också en sån där bra julklapp man kan hitta hos Ellos.

.

.

1

.

.

Sist men inte minst, spegellampan, den är superfin. Passar typ överallt, lättplacerad och kanske det bästa julklappstipset. Mycket stämningsfullt ljus!

.

.

1

.

.

Om du har klappar kvar att köpa inför julen kan jag tipsa om att Ellos har mycket fint överlag och med koden 403462 får du 30% rabatt på dyraste varan inkl märken och möbler.  Koden är giltig t.o.m 31/12 och gäller på ordinarie priser.

.

.

Så gå in på Ellos här och köp dina sista julklappar nu (till 30% lägre pris, hur bra?!)

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: