Förstärkt sensualism och mer bekväm i sin egen kropp

Innehåller annonslänkar

nya rummet-3

.

.

Godmorgon!

.

.

Visst går det fort fram mot jul nu? En rasande fart tycker jag och bockar av det ena jobbet efter det andra. Ser ut som att det som ska vara klart till jul kommer att vara det. Det blir bra det eftersom vi ska till Lofsdalen i mellandagarna och jag tänker mig lite ledigt. Jag har inte jobbat överdrivet mycket i år, precis lagom tror jag faktiskt, och är inte alls sådär stressad som jag brukar vara fram mot årsskiftet. Känner mig rätt harmonisk och i fas faktiskt, och det är så skönt. .

..

.

nya rummet-4

.

.

Ett nytt doftljus har ju flyttat in hemma hos oss och doften är förförande och beroendeframkallande. Har en flaska med rumsdoft i sprayformat i samma doft som jag duttar runt med hela tiden. Tänk vad mycket känsla det ligger i doft ändå. I den här begränsade kollektionen finns 3 olika dofter, som alla berör olika. Rubicon passar mig perfekt, elegant och åt herrparfymhållet. Diskret men ändå distinkt. Love it! Såhär beskrivs den på deras hemsida:

.

Kärleksfull intimitet – närhet
Rubicon är framtagen för att väcka lust och hjälpa dig att bli mer avslappnad. Rubicons doft är designad för att förstärka sensualism och få dig att känna dig mer bekväm i din egen kropp.

.

Jaha, så kanske det är? Känns som att det stämmer bra ändå!  Här kan du läsa om de andra 2 dofterna. Vilken passar dig?

.

Finns ingen rabatt på de här ljusen och rumsdofterna men priserna ligger ändå på en bra nivå tycker jag. Doftljus i det här segmentet kan vara hemskt dyra annars.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: