Spanienresan imorgon antagligen inställd

vardagsrum-13

.

.

Alltså det är ju bara inte sant. Vilken nedrans nedrans otur vi har just nu. Av alla dag på året så blir Lillan sjuk just idag, dagen innan vi ska åka till Spanien och hälsa på hennes syster i Bilbao. Jag vaknade inatt av att det låg en liten tokhet tjej bredvid mig. Några minuter senare sprang vi tillsammans till toaletten… Antagligen berodde det på febern för någon magsjuka verkar det inte vara.

.

.

Planet går imorgon förmiddag och det är just nu ytterst tveksamt om hon hinner piggna på sig så pass att det är värt att dra iväg på en resa utomlands. Kanske blir Lillan och jag kvar här hemma så får Magnus och Julia åka själva. Så ledsamt…

.

.

Och som om det inte var nog så fick Lillan ställa in sin PRAO på ett hundpensionat som var inplanerad idag. Som hon hade sett fram mot det. Varma kläder var framlagda, matsäcken packad och en superspänd liten hundtokig tjej gick och lade sig igår kväll, och så blev det såhär! Hundpraktiken kan vi iofs säkert lösa längre fram, men Spanienresan får vi nog lov att se som förlorad…

.

.

Såklart finns det mycket värre saker som kan inträffa, men just när besvikelsen känns som mest är det svårt att relatera till det. Speciellt för en 11-åring. Vi avvaktar till kvällen med att ta det slutgiltiga beslutet hur vi ska göra.

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Hoppas att mormors lilla ❤-barn blir frisk i ett killevipp! Önskar och tror att resan blir av. Hälsa kramar o pussar i massor från mormor 😘😘😘

Gilla

Om jag får ge ett råd, syster till syster ska ni va hemma. Det kan kosta mer än det smakar att åka när man inte är hundra pigg. Kan bli långdraget och tillstöta ngt i efterhand samt att risken för att smitta ngn annan finns och det är ju onödigt. Krya krya. Undrar lite om du har några planer att ha shopen öppen ngt framöver.

Gilla

Ååå så tråkigt…stackars er… ❤
Vi sitter i samam sits…skulle ju till kanada på fredag men lufthansa strejkar så flighten är inställd…:(

Kram Katarina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: