Vårt kök och vart kommer bordet ifrån

Innehåller annonslänkar

kök-2.jpg

.

.

Det jag tror att jag fått flest frågor om på det hela taget sedan vi flyttade in i Villa Skogsbrynet är vårt köksbord. Vart kommer det ifrån? Vi har köpt det på auktion, och tittar man under skulle man kunna tänka sig att någon har specialbeställt det någon gång i tiden. Finns inga märkningar eller något annat avslöjande. Skruvar etc ser ganska hantverksmässiga ut om man säger så.

.

.

När vi köpte detta bord för snart 7 år sedan fanns det inte några liknade bord, med runda marmorskivor, i handeln. Nu finns de lite varstans. Bland annat har Mio den här nyheten med rund marmorskiva. Snyggt och prisvärt! Ellos har också ett runt med marmorliknande skiva här. Även Jotex har ett runt matbord med marmorskiva här. Det är lite mindre och passar för det lilla köket.

.

.

Alternativet är förstås att leta på auktioner, som vi gjorde, eller helt sonika låta bygga en stomme och beställa en skiva från en marmorleverantör. Komihåg att de tar betalt för hela kvadraten som går åt för att skär ut den runda skivan, samt för slipning av vassa kanter.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: