Såhär går jag gärna klädd i höst

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot, Campadre, Flattered och Ideal of Sweden

Skärmavbild 2019-09-30 kl. 09.45.13

Kappa nedsatt till 599 kr här // coatade svarta jeans här // svart stickad tröja här //boots här // iphoneskal här // väska på rea här

 .

.

Svart, beige, snake och skinnbrallor (eller som här coatade jeans) snyggt och propert, men ändå lite fräsigt, eller hur? Perfekt en dag på jobbet, eller som på bilden – en söndag på en handbollsmatch 🙂

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Säljande reklamlänkar i 9/10 inlägg 🤔 Bra för dig, tråkigt för mig som är din läsare. Jag kan ju bara prata för mig själv, o jag tappar lusten att gå in här, inte samma genuina känsla alls längre 😔 Har följt dig sedan början och det har varit mycket inspirerande att följa din blogg tidigare. Nu går jag inte in här lika ofta, eller så bryr jag mig inte om att läsa när jag ser vad det är för slags inlägg, då checkar jag ut lika snabbt som jag kom in. Jag vill inte klanka ner på dig, jag vill bara vara ärlig o ge min syn o åsikt, i all välmening 🙏🏻

Gilla

Hej Linda och tack för dina reflektioner.

Det här med reklamlänkar och reklam i bloggar finns det en väldig massa olika åsikter om. Vissa gillar det och andra gillar det inte, ännu några andra bryr sig inte om dess vara eller icke vara överhuvudtaget. Och det är kanske det som är det fiffiga med just reklamlänkarna, att man kan välja helt och hållet hur man konsumerar dem, klicka och ta del av reklamen eller klicka inte och slipp ta del av den fördjupade informationen.

Som med mycket annat har även den här bloggen förändrats över tid, vilket du också noterat. Samma sak med det, vissa gillar det, medan andra inte gillar det alls. Det är omöjligt att passa alla.

Jag har bloggat i över 10 år, och gjort hela 3505 inlägg sedan start. Om vi säger att ett genomsnittligt inlägg tar ca 3 tim att göra (vissa mycket längre andra kortare), då blir det 10515 timmars bloggande under dessa 10 år. 10515 timmar är 262 st 40-timmarsveckor. Vilket i sin tur blir 5 års heltidsarbete (utan 4 v semester på sommaren).

Hur många skulle ställa upp på 5 års heltidsarbete utan lön?

Supersnällt av dig att ta dig tid att ge mig feeedback på det jag gör, och tråkigt att du tycker att reklamlänkarna stör så mycket att du inte vill läsa inläggen, men jag kommer inte att ändra upplägg så länge jag håller på med detta. Inkomsten jag jobbar mig till i den här bloggen varje månad är en förutsättning för att jag ska kunna hålla på. Hade jag inte den skulle jag få lov att lägga min tid på annat som genererar pengar. Där skiljer jag mig inte åt från andra företagare. Det var många år sedan bloggandet var en hobby för min del.

Och som lite kuriosa kan jag berätta för dig att jag, ännu så länge, valt att inte fylla min blogg med diverse banners (annonsrutor som poppar upp lite här och var i bloggen) som många andra bloggare har. De förfular och tillför inget för mina läsare, men skulle ge mig större intäkter.

Allt gott!

Mvh Helena

Gilla

❤️❤️❤️❤️❤️
Jag gillar blandningen
Dessutom är du tydlig med vad som är vad och har tipsat mig och många om nyttiga, snygga och roliga grejer liksom du inspirerat med din kunskap och fingertoppskänsla när det gäller inredning
Fortsätt vara du!
Tycker om dig och din blogg som du är❤️

Gilla

Jag gillar blandningen i din blogg och tycker det är toppen att man kan få snabb hjälp att läsa mer om något man finner intressant .
Trevlig helg kram Marit

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: