Vi kom undan med blotta förskräckelsen den här gången

Innehåller annonslänkar till Albarla, Ellos och Lyko

albarla-16

Bästa anti-age-hudkrämen finns som ni vet här (anv koden partner30288 för rabatt), handdukarna finns här och vita nagellack från det här märket.

.

.

Det är inte skitkul att bo i gammalt hus alla gånger. Förra veckan såg vi några droppar vatten på golvet och upptäckte att en gammal varmvattenberedare som satt på ett märkligt ställe (i innertaket i en yttepytte ”hall” där taket är sänkt) hade börjat läcka. Hit kom en röris som tyckte att vi bara skulle ta bort den. Fine, bara varmvattnet räcker nu då tänkte vi, och yes, det verkar faktiskt så!

.

.

Igår plockade de bort den och drog om lite ledningar och jodå, det tar ett tag innan varmvattnet kommer upp till duschen på övervåningen, men varmt och skönt är det i alla fall! Tack och lov! Varmvattenberedaren fanns sannolikt där, halvvägs, för att huset är så stort och ledningarna så långa så det tar rackarns lång tid för vattnet att nå från källaren och två trappor upp.

.

.

albarla-12 albarla-13

Jodå, ni ser rätt, jag har ögonkrämen i hela ansiktet. Både min ansiktskräm och min ögonkräm var helt slut så jag tog ”ungdomsögonkrämen” jag fick som test i hela ansiktet istället. Annars är Albarlas mest potenta kräm den här och den tar jag i hela ansiktet några ggr/vecka ändå. 

.

.

Happy nyduschad husägare som kom undan med blotta förskräckelsen den här gången. Tänk om det börjat droppa när vi var i Lofsdalen eller 2 veckor på Mallis!! Katastrof! Ibland ska man ha lite tur också ♥

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: