Långhelg i Lofsdalen

Innehåller annonslänkar till Lugot och Gina Tricot

theselius

.

.

Hej fredag, som vi spenderar i Lofsdalen. Vi lämnade Västerås bakom oss igår förmiddag och styrde kosan mot fjällen för en långhelg här uppe. Skönt att komma iväg lite och bara få ägna sig åt varandra. Lillan är i trygga händer hemma så det är bara jag och Magnus här. Vi har inget inplanerat, tar dagarna som dom kommer. Njuter, vilar, hämtar kraft och reflekterar. Vädret är fint, ganska kallt med riktigt frisk och skön luft. Hösten har kommit hit, det känns i varje andetag, och naturen börjar så smått att skifta färg. Jag har inte så mycket mer än det att säga er just nu, förutom att jag vill önska er en trevlig helg förstås! Ses snart igen ♥

.

.

I samarbete med mig själv, hahaha, presenterar jag tre riktiga godingar inför helgen, om shoppingandan skulle slå till vill säga 😉

Skärmavbild 2019-09-06 kl. 15.35.44.png

ring med pärla här // solisar här // väska här

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: