Sommarens sista dopp och årliga släktkalaset på ön

Innehåller annonslänkar till Stronger, Sniph och Campadre

helgen

Träningstigts här, vintage LV-weekendbag (här bukar de dyka upp till bra pris, och här hittar du lite andra snygga vintageväskor i andra märken).

.

.

Det är verkligen ingen ordning på vädret här i Vässan just nu. Ena sekunden soligt och varmt och så andra sekunden vräker regnet ned med blixtar som skär genom luften och muller som skrämmer slag på både hundar och människor. Vi hade en himla tur som fick superväder i lördags när vi var på det årliga släktkalaset hos svärfar i lördags.

.

.

Det var varmt och skönt och jag bestämde mig för att ta cykeln ut till ön där han bor. De andra åkte bil men jag behövde röra på mig, och så har jag ju min nya fina cykel som jag ville testa på en lite längre sträcka! 1,4 mil blev det och det tog mig på pricken 45 minuter. Bra träning, och ljuvligt blev det när jag kom fram, svettig och dan, och fick ett glas bubbel med mig ned till stranden där Lillan och jag hoppade i plurret. Årets sista bad antar jag, och jodå det var allt lite svalt, men eftersom jag var svettig var det bara skönt. Efter det duschade vi i strandhuset och svidade om till litte snajdigare kläder innan vi anslöt med de andra uppe på terassen där det väntade middag, boule och himla trevligt socialiserande med släkten!

.

.

helgen-2 helgen-6 helgen-5 helgen-3 helgen-2

.

.

Och som sagt, vi hade en evinnerlig tur med vädret. Varmt och skönt långt in på kvällen.

.

.

Tips!

.

Med rabattkoden: HELENA25 får du just nu 25% rabatt på Sniph parfymprenumeration här, Prenumerationen har ingen bindningstid, du kan alltså prova 1 månad och sedan bestämma dig hur du vill göra, kostar bara 159 kr (minus rabatten blir det bara 119 kr)

Varje månad får du hem 2 små ”flaskor” med kända parfymer, inom ett visst doftspann som du valt själv. Förpackningarna är återfyllningsbara och innehållet är uträknat att räcka en månad till nästa leverans kommer. Så kul att testa lite olika varianter!

.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: