Just den här doften är utprovad för att passa mig – lite kul grej ändå

I reklamsamarbete med- och annonslänkar till Sniph

sniph-10

.

.

I´ve been waiting for you too, kan man säga. Den tiden då man handlade parfym till halva priset på taxfreen på Arlanda är förbi och numer är just den varan en tämligen dyr historia. Phu! Snål som jag är, på vissa saker, så kunde jag bara inte med att köpa en parfym för 780 kr på semestern i somras. Därför har jag sedan dess ”överlevt på slattar”. Ni fattar, småskvättar som var kvar i gamla parfymflaskor, plus parfymprover som jag letat fram ur gömmorna… Inte så fancy, men det har funkat. Till nu… nu är det verkligen vrålslut.

.

.

Lite perfekt då, kan man tycka, att min allra första testbox från Sniph här kom igår. Två parfymer utvalda för att passa just de dofter jag gillar (du kan göra dofttestet här, rekommenderas). Min doft/parfym blev Clean här. Och nu när jag sniffat på de båda varianterna jag fick i den här sändningen måste jag säga – Spot on Sniph!

.

.

sniph-2 sniph-4 sniph-6 sniph-7

.

.

Snygga inte sant? Perfekta förpackningar lagom stora för en resenecessär eller som ett travel-kit (dessa löser liksom krånglet med parfymflaskor när man reser utan att checka in bagage, bara en sån sak…). Enkelt att kasta ned dem i handväskan också faktiskt, eller varför inte slå in en låda i presentpapper och ge bort som en lyxig present (till en väldigt rimlig kostnad).

.

.

Ser typ redan fram mot nästa lilla box med dofter i brevlådan (satsar på den här då). Priset passar mig också, ska jag tillägga, om någon undrar 😉

.

.

Vill du också prova Sniph här får du fram till 15 september hela 25% rabatt med koden HELENA25 

.

.

sniph-8

Alla som uppskattar en personlig hälsning vid webbhandel räcker upp en hand eller ropar ”tuppen jag”!

 

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: