När behoven bara kommer över en

Innehåller annonslänkar till Flattered, Estelle & Thild, Emma S, Seezona och Freebra

Skärmavbild 2019-08-14 kl. 18.56.39

Lösa band för toppar med djup rygg här// fiffig bh-förlängare här // body scrub här // nytt nattlinne här // ansiktsrengöring här // skor här

.

.

Nog är det väl fler än jag som råkat ut för den där känslan att ena dagen känna sig ganska väl utrustad med det man behöver, och så nästa slår det en att man har världens längsta lista på saker man ”behöver”. Oftast händer det mig när årstiderna skiftar. Vår och höst är värst.

.

.

Som skor tex, från att ha haft flera olika par sandaler och sommarskor, till att inte ha några alls som passar vädret och på jobbet tex. Kängor och stövletter har jag, men det där mittemellan… det saknar jag. Behöver de beiga loafersarna badly! Samma sak med nattlinne, haft samma i 1,5 år, bara sköljt upp det emellanåt. nu behöver jag ett nytt och eftersom jag haft ett svart, vill jag ha ett beige lyxigt i siden nu. Samma modell som jag har redan. Varför ändra på något som funkar liksom, haha! Kroppsskrubb för att bli av med de sista solbrända resterna och ansiktsrengöringen som är helt slut… måste beställa.

.

.

Sen var det det där med bh-banden. Jag har en väldigt bred rygg, men inte så stor byst. Har flera bh-ar jag ”vuxit ur” av någon anledning, hum… och det är inte själva kuporna jag vuxit ur, om man säger så. Behöver verkligen testa de där förlängningsbanden så jag slipper den där valken som så nesligt hänger över bh-n i ryggen. Och den söta toppen jag fick av syrran för flera år sen, den som är öppen i ryggen, skulle sannolikt komma mer till användning med de genomskinliga bh-banden. Bäst skynda sig innan man blir sådär läbbigt vintervit igen.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: