Inredningsförslag till en kund och tips på lampor

Inlägget innehåller annonslänkar till Ellos, Mio och Nordiska Galleriet

Skärmavbild 2019-04-12 kl. 11.04.37

Lamptips!

Golvlampa här, superfin taklampa här, stor vit bordslampa här, mindre bordslampa med marmorfot här, och kolla Ellos variant på den, här, 50% av priset och inte direkt en ”rip off” vilket jag tycker är bra.

.

.

God morgon eller snarare god förmiddag får jag väl lov att säga.

.

.

Själv har jag varit vaken några timmar och jobbat, medan Lillan sover här bredvid mig. Mysigt att ha hennes små varma fossingar mot mina bara ben under täcket.

.

.

Jag håller på och jobbar med ett inredningsförslag som ska redovisas för kunden på fredag. Superkul och det är en sååå fin villa så det är en ren fröjd att planera allt! Kollaget här ovan är ett annat jobb som jag gjorde i maj. Utgångspunkten var de grå fåtöljerna som kunden redan hade, samt väggar som var målade i en väldigt ljust grön nyans. .

.

.

Jag får emellanåt önskemål från läsare om att de vill se inredningsuppdrag jag gjort. Det är dock inte helt oproblematiskt. Bland mina kunder är det för det första väldigt få som vill visa upp sina hem offentligt. Vilket jag så väl förstår. Varför skulle de liksom? Ibland får jag också lov att göra kompromisser som inte känns helt 100% jag, för att kunden ska bli nöjd. Och då blir det så fel att visa upp det när man egentligen vill skriva ”men jag föreslog den här saken, som var mycket snyggare” men den var för dyrt, kunden gillade inte färgen, formen, materialet eller något annat… Ni fattar.

.

.

Jag har dock gjort en villa där vi kommit överens om jag ska få fota allt, och visa er. Det har bara inte funnits tid till det ännu, men snart så. Håll utkik!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: