Orkar ni ytterligare en gul outfit?

gina tricot-2

.

.

Vet inte vad som flög i mig men plötsligt längtade jag så mycket efter klatchiga färger till garderoben. Den här kjolen är silkeslen och så himla skön, och jag kan bara tänka mig att den blir toppen när man får lite bränna på benen. Den här vita blusen i sig är väldigt söt, men vet inte om den är det bäst man kan ha till den här kjolen? Blir nog lite snyggare och tuffare med bara tex det här enkla linnet till tror jag. Blusen funkar nog bättre till ett par jeans ändå…

:

.

Missade du hårspännet tidigare så hittar du det här.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: