När man skulle behöva åka hit

lofsdalen-24

.

.

Från att ha jobbat ganska lite under hela våren till att ha typ hur mycket helst att göra… Känner någon igen sig? Tänka att det alltid är så, hahaha! När det börjar rulla in jobb finns det liksom ingen hejd och det ena ger det andra och det är sååå kul och sååå bra!

.

.

När jag jobbar mycket börjar jag alltid att längta upp till Lofsdalen och tänker hela tiden att jag ska åka dit själv, utan familjen, för att kunna jobba i lugn och ro utan avbrott några dagar. Lugnet där uppe i den avskalade stugan med bara naturen utanför fönstren är bästa bästa för tankeverksamheten och kreativiteten.

.

.

Just den här gången går det dock inte att smita iväg dit eftersom jag har jobb som måste skötas på hemmaplan. Mattutprovning hos en inredningskund ikväll, deadline på ett samarbete imorgon och föreläsning i Eskilstuna på kvällen, 4 mäklarstylingar, Loppis på lördag och två kul event i nästa vecka. Så det blir att köra på här hemma. Tur att mitt kontor är fixat och att det faktiskt känns mysigt att sitta här och jobba mellan alla uppdrag utanför hemmet!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: