Loppis på lördag och här är hon, min nya kompanjon

Innehåller reklam för egen verksamhet

Skärmavbild 2019-05-06 kl. 13.32.41

.

.

Hello måndag och ny vecka!

.

.

Vad har jag gjort i helgen då? Jo förutom att jag ätit en massa god mat har jag tränat, slappat, jobbat lite och framförallt – RENSAT! Ja men jösses så skönt! Det känns som att ett stort tungt ok lämnat mina axlar och det känns nästan som att jag svävar fram.

.

.

Efter mer eller mindre 10 år av arbete med styling så har mitt förråd av stylingprylar (plus allt jag har privat också) bara vuxit och vuxit. Mycket har försvunnit på vägen (ni anar inte omfattningen av svinnet…) men mycket av det har också använts, använts, och använts igen och sedan förpassas längst in i förrådet till förmån för nya grejer.

.

.

Även om jag nu för tiden väldigt sällan köper en massa pinaler till hemmet, vi har det som ni vet ganska avskalat, så har det inte alltid varit så. Saker som med åren inte längre passat in har flyttats ned i källaren eller upp på vinden eller till förrådshotellet där jag har mina stylingmöbler och ja, det är en hel del saker det med. För att inte prata om kläder… mina egna, Magnus och såklart Lillans… Phu!

.

.

Jag lider av separationsångest och samlar likt en hamster på mig saker hela tiden. Eller snarare – jag kan inte göra mig av med saker!!! Det har förstås resulterat i en helt galen mängd med grejer som jag nu tänker att jag ska göra mig av med på riktigt och vad kan då vara bättre än en loppis?!

.

.

Jag tänker såhär. Det viktigaste är att det som läggs ut till försäljning på loppisen kommer någon annan till nytta. Priserna kommer att vara satta därefter. Det är en salig blandning av prylar allt från billiga Ikeasaker till lite dyrare grejer från välkända märken. Allt som inte säljs, eller skänks bort, kommer att lämnas till Läkarmissionen. Inget kommer att återvända till Villa Skogsbrynet, basta!!!

.

.

Här är exempel på sådant som kommer att säljas:

Tavlor, ramar, ljusstakar, kuddfodral, kuddar, filtar, handdukar, badlakan, lakan, påslakan, damkläder, herrkläder, barnkläder, flytväst, krukor, leksaker, fotbollsskor i olika strl, Hunter gummistövlar (barn), böcker, skålar, ljuslyktor, skinnfällar, mindre möbler, mattor, lampor lampskärmar, gardiner mm, mm.

.

.

caleo-5

.

.

Nu undrar ni förstås vem den andra tjejen på bilden är?! Låt mig presentera Erica, min nyfunna vän och kompanjon. Under lördagen tänker vi presentera vårt nya, ”lite wild” och spännande projekt och affärsidé. En idé som vi tror att ni är många som kommer att uppskatta! Erica kommer också att sälja fika med bland annat magiskt goda raw-bollar till alla fikasugna lördagsflanörer. Erica är för övrigt en helt underbar person som ska få en egen presentation längre fram.

.

.

Hoppas vi ses på lördag vid min lilla butik Studio 4 på Skolgatan 4 (gamla kiosken bakom Rudbeck)!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: