Ett underbart dygn på Lejondals slott

lejondal-4

.

.

Tänk så härligt det är att komma iväg, om så bara för en natt, och bara vara med varandra, bli uppassad med god mat, gott att dricka och allt i en vacker miljö. Så avkopplande och så mysigt att man bara vill göra om det igen och igen.

.

.

Förra helgen spelade Lillan handbollscup i Kungsängen. Det var ingen övernattning inplanerad för barnen så vi passade på att klämma in ett dygn på Lejondals slott som låg bara 10 min från hallen istället.

.

.

lejondal lejondal-2

.

.

Superfint litet slott och vackra omgivningar med sjö, hästhagar och naturreservat in på knuten.

.

.

lejondal-8 lejondal-3 lejondal-7 lejondal-6

.

.

Medan Lillan och Magnus (som är tränare för laget) tog igen sig lite på rummet efter incheckning, passade jag på att träna i gymmet. När jag var klar där svirade Lillan och jag om till badkläder och tog oss ett dopp i poolen innan middagen. Superfräscht alltsammans, verkligen, och så skönt för en eremit som mig att få vara ensam i gymmet och i poolen 😉 (I poolen fanns en jetstråle för motionssimning, den ska jag definitivt utnyttja nästa gång vi besöker slottet). På morgonen dagen efter joggade jag en sväng i de fina omgivningarna och körde återigen en vända i gymmet innan frukost. Sjukt nöjd med mig själv efter det kan jag säga.

.

.

lejondal-5

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: