1a maj hos oss

villa skogsbrynet-2

.

.

Hello alla fina 1a maj-firare

.

.

Här blev det sovmorgon idag trots att intentionen var någon annan… Vi tog det väldigt lugnt hemma igår. Jag städade hela huset och var inte klar förrän framåt 18.30 då Lillans storasyster och hennes kille kom. Magnus var då precis klar med en supergod grillmiddag (premiär för i år) så det var bara för mig att först hoppa in i duschen och sen sätta mig vid dukat bord. Så himla härligt! Vid 10.00 kröp vi ned i sängen och klämde sista avsnittet av Bonusfamiljen innan vi släckte för natten.

.

.

Idag väntar trädgårdsfix och en liten utflykt till Kärrbo där man bland annat kan fika och köpa diverse växter och sånt till trädgården. Allt är odlat där på gården så mer närodlat och miljövänligt blir det verkligen inte.

.

.

villa skogsbrynet

.

.

Ha en kalasfin 1a maj så ses vi snart igen!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: