
.
.
I onsdags bjöd vi hem min lilla älskade mamma på påskmiddag. Eftersom vi blir borta hela påsken passade vi på och rå om mamma helt en kväll, med övernattning och allt, innan det var dags för oss att dra upp till fjällen.
.
.
Påskmiddagen var kanske inte jättepåskig men himla smarrig och jag tänkte tipsa er om förrätten som jag tyckte var supergod. Kan tänka mig att den nästan är ännu smarrigare som föris en varm sommarkväll innan grillat.
.
.

.
.
Syrlig gurksoppa med heta räkor
.
.
Köp hem:
1 gurka
2 charlottelökar
2-3 dl turkisk yogurt
Räkor
Olivolja
Chili
Vitlök
.
Gör såhär:
1 Mixa gurka, lök, yogurt, salt och peppar i en mixer. Avsluta medan det finns bitar av gurkan kvar.
2 Hetta upp en stekpanna med olja, fräs skivad vitlök och chili efter smak. Lägg på räkorna och låt dem fräsa i oljan en kort stund. Ta bort från värmen och spetsa räkorna på en sticka!
.
Klart!
.

.
.
Kram
Helena
.
Tack för tips! Det ser supergott ut. Hoppas att ni får en fin påsk i fjällvärlden. Kram Tina
GillaGilla
Lite sent på, men tack och hoppas er påsk var fin också!! Kram Helena
GillaGilla
Jag kan bara säga att soppan var supergod. 👌😘
GillaGilla