Födelsedagspresent med teater och restaurangbesök

∼ Innehåller annonslänkar till Ellos, Afound och Lindex ∼

teater

Favoritkappa här, scarf från Hermes, klänningen är gammal men en liknande finns här, (från French Connection, kostar bara 350 kr, men har kostat 1285 kr). Väska Louis Vuitton köpt vintage. Finns en exakt likadan till salu här just nu!! Bästa strumpbyxorna med stöd, typ stödstrumpbyxa här. Lillan var ny för dagen med kort leokjol här, och solgul stickad tröja här

.

.

Magnus fyllde år för några veckor sedan och önskade sig en upplevelse istället för en sak av mig. Jag köpte teaterbiljetter till hela familjen och så bokade jag bord på den lilla poppis restaurangen Hermanas som vi ännu inte hade besökt. Presenten blev mycket uppskattad och i går var det dags för den planerade kvällen. Magnus, Lillan och jag promenerade ned på stan för att möta upp de stora flickorna (som båda är utflugna med egna lägenheter här i stan). En käck bild till familjealbumet (vem försöker jag lura, till bloggen förstås) tänkte jag och flinade upp mig, men det tänkte inte Lillan alls och gick resolut rakt ut ur bilden 🙂

.

.

teater-2 Skärmavbild 2019-03-17 kl. 17.37.58

.

.

Länsteatern med Marika Lagercrantz i spetsen bjöd på spänning under havets yta i form av Jules Vernes ”En världsomsegling under havet”. Välspelat, spännande och bitvis mycket vackert. 2 timmar, inklusive paus, flög iväg och till och med Lillan var koncentrerad hela tiden. Kul att få ha tagit med henne på hennes första teaterföreställning som inte var barnteater. .

.

Bubbel i pausen ska det vara 

.

.

Efter teatern hade vi en timma att slå ihjäl innan vårt bord hos Hermanas. Vi slog oss ned i Lobbybaren på Elite Plaza och beställde in lite gott att dricka.

.

.

teater-7 teater-4

Såklart måste drinken instagrammas! Hon är ett barn av sin tid vår lilla prinsessa. 

.

.

Vid kvart över nio knallade vi samtliga med högt ställda förväntningar bort till Hermanas där det visade sig vara trångt, varmt, högljutt och väldigt mysigt! Vi beställde in en massa olika rätter och smakade friskt mellan varandra. Maträtterna var goda, coolt upplagda och väl tilltagna. Mycket av maten var rejält starkt. Vi vuxna tyckte om det, men tyvärr var det inte alls smaker som passade Lillan. Stackars liten som hade sett fram mot det så mycket. Hon åt ganska mycket ändå, och smakade på det mesta, men nej, det var inte hennes cup of tea. Hon är rolig att ha med sig på restaurang för hon älskar mat, äter det mesta och backar aldrig för att prova något nytt.

.

.

teater-9 teater-10

.

.

Någon tryckt meny fanns inte utan man valde från en tavla på väggen (den som skymtar bakom Lillans största storasyster). Hela konceptet med något slags mexikansk/sydamerikanskt kök, skojig inredning där man gått all in på kitch, och så bara kvinnlig personal (vad jag såg i alla fall…), kändes som ett himla fräscht och kul inslag på restaurangscenen i vår stad. Det är två driftiga systrar som står bakom allt och de har verkligen gjort det så bra. Kanske inte min favoritmat bland olika kategorier, men det var verkligen så himla gott och vällagat, och jag kan gott och väl tänka mig att svassa in där igen framåt sommaren, då gärna iförd sandaler och tunn sommarklänning som känns som en perfekt outfit i den miljön.

.

.

teater-8

Avslutar med en toaselfie, varför inte?

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: