Tv-rummet äntligen i ordning – med sådant vi redan hade hemma

∼ Innehåller annonslänkar till Nordiska Galleriet och Ellos ∼

tvrum-5

.

.

Och just där stängde plånboken för inredning till förmån för den kommande sommarsemestern. Nu har vi lagt så mycket otroligt mycket krut på inredningen den senaste tiden så nu får det vara bra med det fram till efter sommaren tror jag. Även om det är saker som saknas osv så är det helt ok, och vi kan leva med den här inredningen en tid utan att jag behöver gå bananas över att det inte ser klokt ut.

.

.

tvrum-2

.

.

Tv-rummet här nere har inte fått så mycket kärlek under den stora inredningsrockaden, men så får det vara. Nu har jag i alla fall ställt iordning där inne så att det känns helt ok. Har inte köpt något nytt utan använt det vi redan hade här hemma. Ni anar inte vilken röra det varit här inne i några månader. Först plundrade vi det på fåtöljen och någon tavla som var typ det enda som var fint. Sen hamnade en massa överblivna grejer där i en enda röra. Nu är det borta i alla fall och så har rummet fått gardiner vilket gjorde det så mycket mer ombonat och mysigt. En av mina absoluta favoritlampor Pipistrello här som vi hade i hallen har fått flytta in i ett hörn som kändes mörkt om kvällarna (så nu är det mörkt i hallen istället, haha). Så himla härligt det blev. Nu ser jag den från alla möjliga håll när jag går omkring i huset eftersom det här rummet har två stora ingångar.

.

.-

tvrum

Det lilla runda bordet finns här, vita Diamond Chair i hörnet finns här, gardiner här

 .

.

Fina Le Klint, som hänger i taket, var vår första designlampa. Den köpte vi till köket i vårt förra hus. Jag tycker fortfarande lika mycket om den och den passar alldeles utmärkt i taket i TV-rummet tycker jag..Tavlan med Jocke Berg (Kent) är ett originalfotografi, taget av en rockfotograf, under bandets näst sista konsert på Tele 2 Arena. Vi var på den konserten och jag kontaktade fotografen och bad att få köpa bilden. Magnus fick den sedan inramad av mig i 50-årspresent. Vi är galna i Kent båda två för den som har missat det 🙂

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Det blev ju jättefint. Jag brukar också flytta runt på möbler då och då, de känns som nya i ett nytt sammanhang… M.v.h Åsa

Gilla

Verkligen jättefint! SÅ smakfullt! Jag är nyfiken på de två tavlorna som hänger ovanför soffan, kan du skriva mer om dem? Går dem att köpa fortfarande?
Med vänlig hälsning,
Dominiika

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: