Hallå där nya bekantskap – Readly tidningar på nätet

∼ I annonssamarbete med Readly ∼

readly-3

.

.

Alltså jag minns för en massa år sedan när jag hade en jobbarkompis på sjukhuset som sa att hon läste alla tidningar på nätet i sin padda, hon tyckte att jag var hur omodern som helst som inte gjorde det… Jag var tveksam till den typen av tidningar då och tänkte att det där är nog bara en fluga. Tänk så fel jag hade, och tänk så sjukt smidigt det är att faktiskt ha alla magasin och tidningar man kan önska sig bara ett par klick bort.

.

.

readly-9

.

.

Nu när jag har provat Readly och deras app fattar jag ju att det är det här som är grejen. Readly har över 3 000 tidningar, internationella titlar inkluderade, och skaffar man sig ett abonnemang har man obegränsat med lästid. Det är ju strålande, så många tidningar till en så liten summa pengar ändå. Fiffigt också, tänker jag, att man liksom alltid har med sig ”sina tidningar”, typ på tåget, i bilen, om man sitter på ett fik eller vad det nu kan vara. Vi har laddat ned appen på både min och Magnus telefoner och på våra båda iPads. Hur smidigt som helst att använda dem och alltid ha tidningarna med sig.

.

 

.

.

Jag har också kollat en del recept som jag har sparat ned. Det är en himla bra funktion. Man kan förresten ladda ned hela tidningar för att läsa offline om man vill det. Abonnemanget har ingen bindningstid så det går bra att avsluta när man vill, det är bra. Men vill man ens avsluta när man väl har börjat använda tjänsten? Tror inte det! Inte jag i alla fall, för i och med det här samarbetet med Readly har jag fått upp ögonen för hur smidig hela grejen är, och nu vill jag inte vara utan. Dessutom är det inte bara jag i familjen som använder det, Magnus är lika förtjust han. Men Lillan, hon kollar mest på youtube hon J

.

.

readly-5

.

.

Innan vi skaffade Readly läste jag egentligen inte så många tidningar. Det blev några inredningstidningar bort emellan förstås, men inte så mycket mer. Nu har jag utökat reportoaren. Ridsport tex. den hade jag inte läst på många år, men nu grottar jag ner mig i den allt som oftast. Känner iofs knappt till de som rider längre, eller hästarna och stamtavlorna för den sakens skull, men det är roligt ändå och det är rätt många ”gamla ryttare” som fått barn som nu tagit över. Kul att läsa är den i alla fall.

.

.

readly-3

.

.

Mysigt att krypa ned under filten i soffan i ”nya rummet” på övervåningen. Alltså det rummet har verkligen blivit en favorit för oss alla. Så snart vi ätit middag på kvällarna, flyttar vi liksom upp och så hänger vi där tills vi lägger oss. Och jag sitter nästan bara där och jobbar om dagarna, och så läser jag tidningar då, hehe!

.

.

readly-10

.

.

Har ni förresten provat Readly? Om inte, har Readly just nu ett kalaserbjudande. Endast 9 kr för obegränsad läsning i en hel månad. Därefter kostar det 99kr/månaden, inte dyrt det heller med tanke på hur många titlar man får tillgång till. Klicka här som kommer du direkt till erbjudandet. Lovar dig, du kommer inte att bli besviken, snarare fast. Bara att ladda ned appen och välja fritt bland typ hur många tidningar som helst.

.

.

readly-11

.

Ha en fin fin fortsättning på dagen!

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: