Back to basic

∼ Innehåller annonslänk till Members ∼

Skärmavbild 2019-03-07 kl. 01.15.02

.

.

Helt plötsligt fick jag ett sådant sug efter att bara renodla min garderob. Back to basic liksom. Ni vet enfärgat beige, svart, silke och snyggbyxor. Jodå, jag håller på och sätter ihop den där instashopen eller bloppissidan jag pratat om tidigare, så snart finns det förhoppningsvis plats för lite nytt. Jag har handlat väldigt lite kläder i vinter eftersom det känts så fullt i garderoben. Dessvärre hänger där mest sommarkläder . Har inte köpt ett enda par byxor sedan förra sensommaren, och i övrigt har det blivit typ en tröja, en kofta en skjorta och så kappan då, det är allt.

.

Och så såg jag de här kläderna på, ni vet en sån där REA så att det bara börjar rycka i plånboken, hehe, och kände bra att – Yes det är så jag vill gå klädd i vår! Inte alla dagar förstås, men om jag ska vara snygg och bekväm vid tex kundbesök, möten osv. Så himla snygga plagg, sådant som typ aldrig blir omodernt och som det i framtiden är omöjligt att räkna ut när man köpte. Är ni med?

Samtliga plagg och lite till finns här

.

Typ halva priset på allt, sa jag det?

.

Du kan se hela utbudet när du skapat konto (som förstås inte kostar något) eller loggat in om du redan är medlem. Det är värt det jag lovar!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: